• CFMOTO CFOVE 110
  24 900 kr
  More fun er et sterkt budskap for CFMOTO og det har aldri passer bedre for vår nye CFORCE 110. Med sitt moderne utseende og tekniske løsninger som man normalt ser på større modeller viser CFMOTO at de mener alvor.
  Med avansert drivstoffinnsprut, god fjæring og et stabilt chassis gir CFORCE 110 barna muligheten til å ha det gøy uten å gå utover sikkerheten. Som foreldre har man mulighet til å stille inn maksimal hastighet i den takta barna utvikler sine kjøreferdigheter. Hastighetsbegrensningen kan stilles mekanisk, men også digitalt via app.
  For ekstra sikkerhet kan man sette ett begrenset område der barnet kan bruke sin ATV. Kjører barnet utenfor området stopper maskinen.
  Når du kjøper en CFORCE 110 følger det med både hjelm og briller fra CFMOTO.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 520
  79 900 kr

  Ute etter den perfekte kombinasjonen av kompakt og kraftig kjøring? Da er CFORCE 520 noe for deg! Med sin kraftige motor på 495 cc og sin lave vekt gir CFORCE 520 deg en utrolig akselerasjon. Imponerende maskin som oppfyller dine krav til fornøyelse og arbeid.
  Industrielt godkjent vinsj og sterk trekkrok lar deg utføre
  krevende oppgaver! Fås i både lang versjon. Fås med rød lakk med EPS
  som standard.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 625 BLUE EDITION
  87 900 kr

  CFORCE 625 BLUE ED er en ny versjon av CFORCE 625 der vi har tatt vare på det mest nødvendige utstyret uten å hemme funksjon eller opplevelsen. CFORCE 625 BLUE ED er utstyrt med stålfelger, stål bagasjebærer og halogenlys. Med sin kraftige motor på 580cc, gode fjæring og høy bakkeklaring får man en fantastisk opplevelse enten det handler om lek eller hardt arbeid.
  Her får du en maskin som er utrolig smidig å håndtere i terreng og stabil på veien med de nødvendigste funksjoner.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 625
  97 900 kr

  CFORCE 625 er en ny modell fra CFMOTO med et tøft design og forbedringer gjennom hele maskinen. Med sin kraftige motor på 580cc, forbedret fjæring og høy bakkeklaring vil den gi deg en fantastisk opplevelse enten det handler om rekreasjon og lek eller hardt arbeid. Med forbedret svingradius får du en maskin som er meget smidig å håndtere i alle slags terreng.
  Den nye CFORCE 625 byr på en perfekt miks av kraft, design og utstyr, alt klart til bruk.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 850XC
  123 900 kr

  Klar for en maskin som er beregnet både for fornøyelse og arbeid? CFORCE 850XC er en av våre kraftigste maskiner med enestående ytelse og allsidighet. Med den nye og oppgraderte kraftige V-Twin-motoren på 800 cc med en maksimal effekt på 44 kW / 60 hk får du en kjøreopplevelse utover det vanlige.
  Servostyring og bakdifferensial for en optimal svingradius og maksimalt grep, uansett underlag. Med CFORCE 850XC får du helt klart en optimal arbeidskraft og kjøreopplevelse!
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 850 GREY EDITION
  113 900 kr

  NYHET! CFORCE 850XC Grey Edition gir med sine matt svarte felger og stilige tofarget lakk et imponerende inntrykk. Med Grey Edition har vi skalet ned vår populære 850XC for å skape en maskin som inneholder alt det nødvendige for deg som eier. Fortsatt like kraftig med allsidighet og en prestanda som gir hvert oppdrag en opplevelse.
  Med servostyring og skikkelige allround dekk kommer du aldri til å tvile på 850XC Grey Edition.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • CFMOTO CFORCE 1000
  138 900 kr

  CFORCE 1000 er en ATV med mer krefter enn alle andre medlemmene i CFORCE-familien! Med den største og kraftigste motoren er CFORCE 1000 klar for de aller tøffeste arbeidsoppgavene. Med en spesialbygd væskekjølt motor på 963 cc får du en god kombinasjon av ytelse, funksjonalitet og estetikk. Du får med andre ord den største kjøregleden du kan få ut av en ATV!
  CFORCE 1000 har skarpt definerte kanter, tydelig profilerte lyskastere, ergonomiske
  stoler og en rekke andre utmerkede detaljløsninger som gir CFORCE 1000 et unikt
  preg. Vinsj, 27” terrengdekk, skjermbreddere og håndbeskyttere er inkludert på
  denne enestående maskinen. Du får med alt du måtte ønske av standardfunksjoner
  med en CFORCE 1000. Fås i registreringsformene terreng og traktor. Fås i fargene svart, grå og oransje.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • HONDA TRX 520FE2
  139 990 kr

  Noen dager føler du at det hele er oppoverbakke. Da kan det være fint å ha en TRX520FE2 som jobber for og med deg. Dreiemomentet fra den væskekjølte motoren lar deg takle det tøffe terrenget, så vel som tunge slep. Den Stive bakakselen gjør tilhenger kjøring til en lek.
  Arbeidsdagen kan gi mange utfordringer. Fem gir fremover, inkludert et lavt førstegir – pluss revers – betyr at du har rikelig med trekkraft. Mekanisk drivoverføring forbedrer motorbremsing som hjelper til å opprettholde kontrollen. Elektrisk servostyring gjør dessuten styringen enda smidigere.
  Den kraftige svingarmen i stål bidrar til 185 mm fjæringsvei for bakhjulene. Justerbar forspenning på fjæren sikrer godt kontrollert kraftoverføring samt økt komfort, presisjon og lastekapasitet. Et akselmontert, kraftig tilhengerfeste har en slepekapasitet på inntil 550 kg.
  Frakt/klargjøring komme i tillegg.
 • HONDA TRX 520 FA6
  154 990 kr

  Vi har nye TRX520FA6 på lager for raskt levering. Fantastisk arbeidshest med DCT girkasse, enorm fremkommelighet og enestående Honda kvalitet! Disse blir registrert som traktor T3B (60km/t) og er godkjent for 2 personer.
  • DCT-girkasse med dobbel clutch
  • Utstyrt med elektrisk servostyring
  • Elektrisk girvelger/automat
  • Elektrisk vinsj m fjernkontroll
  • Brukervennlig revers
  • Stort batteri (16 Ah)
  • Eksepsjonelt liten svingradius
  • Oppbevaringsplass foran med lokk
  • Justerbar forspenning foran og bak 
  • Kjørestilling tilpasset sjåfører i alle størrelser
  • Elektrisk aktivert sperre av differensialen foran
  • Slepekapasitet på inntil 450 kilo
  • Registrert for 2
  • Ekstern ladetilkopling for Honda(Optimate)-lader

  Frakt/klargjøring komme i tillegg.